REPAIR & NAAIEN

Het uitgangspunt van de Naaierij is dat we je willen leren repareren. We schrokken toen we er achter kwamen hoe weinig mensen nog hun eigen kleding kunnen repareren en inplaats hiervan hun kleding weg gooien. Daarom willen we je helpen om zuiniger en duurzamer om te gaan met je kleding. Door van het repareren van jouw kleding een gewoonte te maken. Zo kun je bij ons langs komen in het repair café, koop je bij ons je eerste tweedehands naaimachine, hebben we pakketten waarmee je meteen kunt beginnen met repareren en kun je naailes volgens. 

Vind je het lastig om zelf te repareren? Dan bieden wij ook de Naaierij reparatieservice. Wij repareren je kleding voor je, zodat je het item weer met liefde gaat dragen . 

REPAIR- / UPCYCLE- / NAAICAFÉ

In het repair café kun je jouw kleding komen repareren. Met onze hulp maak jij jouw kleding stuk weer heel. Maar ook als je gewoon even wil komen naaien of iets heel praktisch wil naaien zoals je eigen gordijnen ben je meer dan welkom! Je kunt je via de website aanmelden 

NAAIERIJ REPAIRS

Naast dat je kunt leren om te repareren, kunnen we het ook voor je doen. We denken graag met je mee en zoeken samen naar een oplossing voor jouw reparatie probleem. Zo zorgen we ervoor dat jij jouw kledingstuk weer met liefde draagt en niet weg gooit. 

NAAIMACHINES

We vinden eigenlijk dat iedereen een naaimachine in huis zou moeten hebben. Zo wordt repareren of upcyclen een gewoonte in plaats van een uitzondering. Daarom verkopen we bij de Naaierij tweedehands naaimachines, repareren we ze en verhuren ze. Zodat je thuis ook aan de slag kunt!

NAAISPULLEN & REPAIRPAKETTEN

Om te kunnen naaien heb je een aantal basis benodigdheden nodig, zoals een tornmesje, spelden of een centimeter. 

Wil je meteen aan de slag met een reparatie door bijvoorbeeld te borduren, dan hebben wij kant en klare repair pakketten voor je klaarliggen! Ook leuk als cadeautje!

nl_NLDutch