Title Image

VINTAGE NAAIMACHINES

VINTAGE NAAIMACHINE VERKOOP

Kun je niet wachten om thuis aan de slag te gaan met je naaiprojecten? Dat komt dan goed uit want wij verkopen je graag een vintage naaimachine bij ons in de Naaierij! 

Omdat wij vinden dat er naast kleding ook al genoeg naaimachines op de wereld zijn, verkopen wij bij de Naaierij alleen maar tweedehands naaimachines. De machines zijn gebruikt, maar helemaal opgeknapt en getest waardoor ze nog jaren lang mee gaan. 

Op alle vintage naaimachines krijg je een half jaar garantie. Wil je een mini les over inrijgen en gebruik wanneer je een machine koopt? Dat kan! Voor €15,- leggen we he graag uit hoe de machine werkt en kun je thuis meteen aan de slag. 

Kom je langs om een naaimachine uit te zoeken? Dan laten we je zien welke we op voorraad hebben!

 

SPECIFICATIES VAN ONZE NAAIMACHINES

Alle naaimachines die wij in de Naaierij verkopen zijn geschikt voor beginnende naaiers. Heb je vragen of wil je weten wat de verschillen zijn tussen de machines? Vraag het ons dan in de winkel. 

Over het algemeen bezitten onze vintage naaimachines de volgende specificaties;

  • Makkelijk in gebruik
  • Naaimachine met veel nut- en stretch steken o.a.: rechte steek, zigzag, blindzoom, stikkende zigzag, diverse stretch- en locksteken
  • 4-fase knoopsgat-automaat
  • Vrije arm
  • Inclusief diverse voetjes en spoeltjes
  • Halfjaar garantie
  • Plastic hoes


Interesse in een machine? Kom dan langs en dan laten we zien welke machines we op het moment hebben staan. 

↓VOORBEELDEN VAN NAAIMACHINES DIE JE VINDT BIJ ONS IN DE WINKEL ↓

NAAIMACHINE VERHUUR

Heb je een naaiproject waar je maar even een naaimachine voor nodig hebt? Of misschien is je eigen naaimachine wel in reparatie? Huur dan een naaimachine bij de Naaierij. Het huren van een naaimachine kost €20,- per week. Zo kun je thuis vooruit. 

NAAIMACHINE APK & REPARATIE

Heb je een naaimachine gekregen, of heb je je naaimachine al heel lang niet laten nakijken? En wil je dat ze weer loopt als een zonnetje? Wij geven je naaimachine graag een onderhoudsbeurt zodat ‘ie weer lekker naait! Voor €25,- maken we de machine schoon en smeren we ‘m. 

Is er meer aan de hand met je naaimachine, en gaat een alleen een onderhoudsbeurt niet helpen? 

Dan raden we je aan de machine bij ons te brengen voor reparatie. Deze reparaties worden gedaan door Meneer Boon uit ‘s-Gravenzande. De machines worden bij de Naaierij opgehaald, door hem gerepareerd en weer terug gebracht. Een reparatie kost je rond de €50,-.  

Voor zowel de APK als reparatie kun je je naaimachine langs brengen bij de Naaierij tijdens onze openingstijden. We sturen je een berichtje wanneer de machine klaar is. 

nl_NLDutch