KIDS

Bij de Naaierij bieden we niet alleen cursussen en workshops voor volwassenen aan, maar ook een kidsclub, kinder-no-waste-naailessen en kinderfeestjes. Tijdens deze middagen gaan we samen met kinderen aan de slag om tweedehands kleding te upcyclen. We zijn van mening dat je niet vroeg genoeg kunt beginnen met het hergebruiken van kleding.

No-waste kids naailes Zondag 10:30 - 12:30 (5x)

Bij de Naaierij bieden we nu op zondagochtend 5-weekse ‘No-Waste’ naailessen voor kinderen aan. Tijdens deze lessen willen we kinderen laten ontdekken hoe leuk en eenvoudig het is om iets creatiefs te maken van bestaande kledingstukken of stoffen. Bovendien leren ze hoe ze kleding kunnen upcyclen of repareren, wat helpt om de hoeveelheid weggegooide kleding te verminderen.

Voor wie?
De ‘No-Waste’ naailessen zijn bedoeld voor kinderen tussen 8 en 12 jaar oud. Ze zijn ideaal voor kinderen met interesse in mode en naaien, die graag hun creativiteit willen uiten.

Wat gaan we maken?
Tijdens de lessen gaan de kinderen aan de slag met hun eigen project. Ze krijgen de kans om te werken met naaimachines en ontvangen kledingstukken en stoffen die ze kunnen upcyclen. Ze kunnen kiezen uit verschillende projecten zoals tassen, etuis, croptops, rokjes, make-uptasjes of scrunchies. Natuurlijk mogen ze ook kleding repareren of hun eigen creatieve ideeën tot leven brengen.

De eerstvolgende cursus start op Zondag 14 januari.

BOEK NU!

KIDSCLUB SCHOOLVAKANTIES

Tijdens de schoolvakanties organiseren we op woensdagochtend tussen 10:00 en 11:30 uur een Kidsclub-sessie. Tijdens deze Kidsclub-sessie kun je je kinderen bij ons achterlaten terwijl wij zorgen voor een superleuke en creatieve ochtend!

Van prinsessenjurken tot dinokostuums en superheldenpakken – met een beetje fantasie kun je van een tweedehands kledingstuk van alles maken.

Kinderen kunnen kiezen of ze een kledingstuk van de Naaierij willen gebruiken of hun eigen kledingstuk meenemen om mee te werken. Alle benodigde materialen zijn aanwezig. 

Aanmelden kan via onze events pagina. 

kinderfeestjes

Naast de Kidsclub organiseren we bij de Naaierij ook kinderfeestjes! Hier kunnen kinderen hun eigen outfit ontwerpen en tweedehands kleding upcyclen, en natuurlijk mogen ze hun ontworpen item mee naar huis nemen.

  • De kinderfeestjes kunnen worden georganiseerd op woensdagmiddag (13:30 – 15:00), zaterdagochtend (09:30 – 11:00) of zondagochtend (10:30 – 12:00).
  • Het minimum aantal kinderen voor een kinderfeestje is 6.
  • De kosten zijn €20,- per kind, inclusief stoffen, gebruik van materialen en limonade.

 

Wil je een kinderfeestje boeken? Stuur dan een e-mail naar info@denaaierij.nl.

MEER NAAIERIJ

nl_NLDutch