KLEDINGSWAP

Omdat we bij de Naaierij vinden dat er al genoeg prachtige kleding is op de wereld, organiseren wij kledingswaps. Wij doen dit in de vorm van events, waarbij we onze winkel of een andere locatie omtoveren tot een heus swapwalhalla. Daarnaast staat er in de Naaierij ook een permanent swaprek, waar je je kleding altijd kunt komen ruilen.

Misschien heeft iemand wel iets in de kast hangen, wat niet meer wordt gedragen, maar perfect bij jou zou passen! SWAP IT!

 

 

KLEDINGSWAP EVENT

Tijdens een kledingswap event maken wij van onze winkel of andere locatie een paradijs om in te ruilen/shoppen. De kleding die je van tevoren inlevert strijken we, sorteren we en hangen wij netjes op aan rekken. Tijdens het event kan jij net als in een echte winkelen, komen winkelen. Alleen dan tussen kleding die door anderen zijn ingeleverd. 

Van het event maken wij altijd een groot feest, met leuke muziek en vaak met wat extra’s zoals iets lekkers te drinken! 

Kom je binnenkort ook langs? Hieronder zie je onze laatste events! Daarnaast vind je al onze events op Eventbrite.

Events, FrontPage, Kledingswap

Kom je kleding bij ons ruilen tijdens onze summer swap! (english below) Er komt weer een kledingswap aan en deze keer in summerstyle. Met mooie kleding, lekkere drankjes en muziek update jij je garderobe op een mileuvriendelijke manier! Tijdens onze Summer Swap ruil je jouw...

Read More
Events, FrontPage, Kledingswap

SPRING IS COMING!! (english below) We hebben iets leuks in petto! Op 13 mei gaan we swappen in Haags Hoog. Met prachtig uitzicht over Den Haag, swap jij de leukste kleding bij elkaar! De kledingswap begint om 5 en is om 8 uur weer afgelopen....

Read More
Events, FrontPage, Kledingswap

SPRING IS COMING!! (english below) We zijn zo gelukkig dat het wat warmer gaat worden en de mooie dagen er weer aankomen! Daarom organiseren we dit voorjaar onze spring swap Wij hebben er mega veel zin in  KLEDINGSWAP TICKETS Hoe werkt een NAaierij Kledingswap? Koop een...

Read More

HOE WERKT EEN KLEDINGSWAP EVENT?

 Hoe leuker de items zijn die je inlevert, hoe leuker de swap wordt!  Onder kleding verstaan wij: broeken, t-shirts, vesten, truien, jassen, blouses (dus geen: sokken, onderbroeken, sokken, bikini’s, bh’s, u know what we mean). Heb je al 5 stuks kleding, dan mag je extra altijd nog bikini’s, accessoires, sieraden of schoenen inleveren. 

Heb je strippen over van je strippenkaart? Dan kun je deze nog nog inzetten voor ons permanente swaprek!

PERMANENT SWAPREK

In de Naaierij vind je ook een permanent swaprek. Met dit rek kun je kleding komen ruilen. We hier kleding op dat os overgebleven uit de kledingswaps events en dat nog een tweede kans verdiend. Ook hangen we er kleding op die we gedoneerd krijgen. Zo wisselt dit Swaprek steeds van kleding en kun jij altijd bij ons langskomen om iets leuks te komen ruilen. Er is tenslotte al genoeg kleding op de wereld!

HOE WERKT HET Permanente swaprek?

Om te kunnen ruilen met ons permanente swaprek kun je een kaartje kopen bij ons in de winkel of via onze webshop!  Met ditkaartje heb je recht op 3 keer swappen bij ons in de Naaierij. Heb je een kaartje? Dan kun je kledingstukken meenemen naar de Naaierij en deze swappen met ons rek. De kaart laat je stempelen aan de kassa. Jij blij met je nieuwe item en iemand anders weer met die van jou, hoe leuk is dat?!

nl_NLDutch