Title Image

NAAIMACHINES

Wij zijn van mening dat, net als kleding, er al genoeg naaimachines op de wereld zijn. Daarom verkopen wij tweedehands machines en bieden wij onderhoudsbeurten en reparaties aan. In onze winkel ben je welkom om zonder afspraak langs te komen om een tweedehands naaimachine te kopen of om jouw eigen machine langs te brengen voor reparatie.

TWEEDEHANDS NAAIMACHINES

Kun je niet wachten om thuis aan de slag te gaan met reparaties? Dat komt goed uit, want wij bieden tweedehands naaimachines te koop aan bij de Naaierij!

Bij de Naaierij zijn we van mening dat er, net als kleding, al genoeg naaimachines op de wereld zijn. Daarom verkopen wij uitsluitend tweedehands naaimachines. Onze machines zijn gebruikt maar zijn volledig opgeknapt en getest, waardoor ze nog vele jaren meegaan.

Op al onze vintage naaimachines bieden we een half jaar garantie. Als je een machine bij ons koopt, kunnen we je voor een kleine meerprijs van €15,- een mini-les geven over het inrijgen en gebruik van de machine wanneer je deze komt ophalen. Zo kun je meteen aan de slag!

Ben je van plan om langs te komen om een naaimachine uit te zoeken? We laten je graag zien welke modellen we op voorraad hebben!

SPECIFICATIES VAN ONZE NAAIMACHINES

Alle naaimachines die wij in de Naaierij verkopen zijn ideaal voor beginnende naaisters. Als je vragen hebt of meer informatie wilt over de verschillende machines, aarzel dan niet om ons in de winkel om advies te vragen.

Over het algemeen beschikken onze naaimachines over de volgende specificaties:

  • Gemakkelijk in gebruik
  • Breed scala aan nuttige en stretchsteken, waaronder rechte steek, zigzag, blindzoom, stiksteek met zigzag, diverse stretch- en overlocksteken
  • 4-fase knoopsgatfunctie
  • Vrije arm
  • Inclusief diverse naaivoetjes en spoeltjes
  • Halfjaar garantie
  • Wordt geleverd met een plastic hoes

 

Als je interesse hebt in een van onze machines, kom dan gerust langs, en we laten je graag zien welke machines we op dit moment beschikbaar hebben.

↓VOORBEELDEN VAN NAAIMACHINES DIE JE VINDT BIJ ONS IN DE WINKEL ↓

NAAIMACHINE APK & REPARATIE

Heb je een naaimachine gekregen of is het al een tijd geleden sinds je naaimachine voor het laatst is nagekeken? Wil je dat deze weer soepel loopt? Wij bieden graag een onderhoudsservice voor je naaimachine, zodat hij weer optimaal presteert! Voor slechts €30,- voeren we een controle uit, maken we de machine schoon en smeren we deze.

Als er meer problemen zijn met je naaimachine en een eenvoudig onderhoud niet voldoende is, raden we je aan om de machine bij ons langs te brengen voor reparatie. Deze reparaties worden uitgevoerd door W. & M. Boon uit ‘s-Gravenzande. De naaimachines worden opgehaald bij de Naaierij, gerepareerd en vervolgens weer bij ons afgeleverd. De kosten voor een reparatie bedragen doorgaans ongeveer €50,-.

Voor zowel het onderhoud als reparaties kun je je naaimachine tijdens onze openingstijden bij de Naaierij langsbrengen, zonder dat je van tevoren een afspraak hoeft te maken. Zodra de machine gereed is, sturen we je een berichtje.

NAAIMACHINE VERHUUR

Heb je een naaiproject waarvoor je tijdelijk een naaimachine nodig hebt? Of is je eigen naaimachine momenteel in reparatie? Geen zorgen, je kunt bij de Naaierij een naaimachine huren. De huurprijs voor een naaimachine bedraagt €30,- per week. Op die manier kun je gewoon vanuit huis aan de slag.

  • Borg: €50 (contant)
nl_NLDutch