Title Image

TWEEDEHANDS STOFFEN & FOURNITUREN

Omdat wij vinden dat er al genoeg textiel op de wereld is, openenden we in de Naaierij een tweedehands stoffen en fournituren winkel.

In onze tweedehands stoffen en fournituren winkel vind je zoveel mooie stoffen. Dus, wil je starten met je eigen naaiproject of met het repareren van kleding, maar wil je geen nieuwe stoffen gebruiken? Kom dan zeker een kijkje nemen!

Onze stoffen komen uit ons eigen archief, maar ook van veel lieve donaties. Daarom verkopen we de stoffen ook voor kleine prijzen, zodat jij voor niet te veel geld aan de slag kan. Ook hebben we een heleboel kleinere stukken stof liggen, waarmee je meteen aan de slag kunt met kleine naaiprojecten of reparaties. Tot snel!

WAAROM AAN DE SLAG GAAN MET TWEEDEHANDS STOFFEN & FOURNITUREN?

  1. Duurzaamheid: Het gebruik van tweedehands stoffen en fournituren draagt bij aan het verminderen van de vraag naar nieuwe materialen en helpt zo de impact op het milieu te verminderen. Door bestaande materialen te hergebruiken, wordt de levensduur ervan verlengd en wordt afval voorkomen.

  2. Unieke: Tweedehands stoffen en fournituren kunnen unieke patronen, texturen en kleuren hebben die niet langer beschikbaar zijn in nieuwe materialen. Hierdoor kun je met tweedehands materialen iets maken wat niemand anders heeft.

  3. Kostenbesparing: Tweedehands stoffen en fournituren zijn vaak goedkoper dan nieuwe materialen. Dit kan vooral handig zijn als je net begint met naaien of repareren en je niet veel geld uit wilt geven.

  4. Maatschappelijke impact: Door tweedehands stoffen en fournituren te gebruiken, ondersteun je de circulaire economie en draag je bij aan het verminderen van afval en het bevorderen van hergebruik en recycling. Dit kan een positieve invloed hebben op de lokale gemeenschap en economie.

MEER NAAIERIJ

nl_NLDutch